ClimaSoluion

Compleet in klimaatbeheersing!

Clima Solutions B.V. Krommewetering 101 3543 AN Utrecht, telefoon: 030 2416191

Zonne energie

 

 

Zonnepanelen maken op het dak van uw woning elektriciteit. De dalende prijzen van zonnepanelen maken investeren in zonnestroom steeds aantrekkelijker; ook de subsidie op zonnepanelen draagt daaraan bij.

Natuurlijk heeft u wel een geschikt dak nodig en voldoende zon/licht opbrengst.

 

Met accu

De meeste zonnepanelen op woningen zijn gekoppeld aan het elektriciteitsnet. Het systeem levert stroom aan het net als de panelen tijdelijk meer elektriciteit leveren dan u gebruikt. Er zijn ook autonome systemen: zonnepanelen met een accu komen van pas op plaatsen waar geen elektriciteitsnet is, zoals op kampeerplaatsen of langs snelwegen.

Climasolutions plaatst zonnepanelen en zonneboilers. Omdat dit maatwerk is, geven wij alleen offertes op maat en begeleiden wij u bij uw keuze en de eventuele subsidies.

Wist u dat zonnepanelen helemaal geen zonlicht nodig hebben?

Veel mensen denken dat wanneer er geen zon is de zonnepanelen niet meer werken. Dit wordt vaak naar voren gebracht in Belgie als een nadeel van zonnepanelen. Dit is echter fout om te beweren fotovoltaïsche zonnepanelen werken op basis van licht en niet zozeer op basis van zonlicht. Het is natuurlijk wel zo dat zonnepanelen beter zullen functioneren als de zon er pal opstaat. De lichtintensiteit en de hellingsgraad zijn het meest van belang bij zonnepanelen.