ClimaSoluion

Compleet in klimaatbeheersing!

Clima Solutions B.V. Krommewetering 101 3543 AN Utrecht, telefoon: 030 2416191

Airconditioning

 

florida silver klein

 

Onze aircosystemen verbeteren het woon- en werkklimaat in uw woning of bedrijfsomgeving. Dit heeft direct een positieve invloed op comfort, welzijn en productiviteit.

 

 

Ondernemingen

Een goed werkklimaat is essentieel voor het goed presteren van uw personeel. Daarom zorgt men steeds vaker voor een klimaatbeheers-systeem in bedrijfsgebouwen, winkels en horecagelegenheden. Ook in woningen worden steeds  vaker airconditioningsystemen toegepast voor comfortabel woon -en slaapgenot. Warmte in combinatie met eenhoge luchtvochtigheid door verandering van klimaat, veroorzaken slapeloosheid, transpiratie en vermoeidheid. Door de combinatie van heerlijke verse lucht van uw airconditioning ontstaat een prettig leefklimaat in woon- een slaapkamer.

Montage en onderhoud

Climasolutions is ook graag uw partner voor montage en onderhoud. Wij zijn STEK gecertificeerd en respecteren dan ook de milieuvriendelijke voorschriften en afspraken.

Advies

Om voor uw persoonlijke situatie de juiste oplossing met het beste rendement te kunnen garanderen, komen wij graag ter plaatse uw situatie opnemen. Hierna ontvangt u snel het juiste advies op maat voor uw wensen.